Ervaringen cursisten

Deel hier uw ervaringen.




Bericht geplaatst door: Kim om 16:03:06 op 09-10-2018
Robin en ik hebben de cursus bij Désirée gevolgd. Erg leuk, gezellig en leerzaam. Een heerlijk momentje om samen met je kindje te hebben. Désirée kwam bij ons thuis op de momenten die voor ons prettig waren. Ze nam alle tijd om het goed uit te leggen. Robin ontspande en genoot ervan. Bedankt Désirée!
Bericht geplaatst door: Ellen om 17:07:50 op 27-11-2017
Rens en ik vonden het erg leuk om de cursus babymassage bij Désirée te volgen. Vooral de mogelijkheid om thuis de massage te doen is super. Rens vond/vindt het heel prettig als hij wordt gemasseerd, vooral zijn voetjes, dan wordt hij helemaal rustig. Bedankt Désirée voor deze mooie ervaring! Knuffel van Rens :)
Bericht geplaatst door: Khatera Yaqubi om 23:35:27 op 2017-10-21
Roman en ik hebben de babymassage cursus bij Désirée mogen volgen. Op haar advies hebben we het thuis gedaan. Dat is erg fijn, eigen omgeving, geen voorbereiding en geen gehaast met de kleine. Wat ik zelf aan Désirée fijn vond is dat zij veel rekening houdt met de behoeftes van de baby. Zo kun je een afspraak al een kwartier van te voren wijzigen als de kleine slaapt of als het niet uitkomt. Ook blijft ze geduldig wachten totdat je zover bent wanneer ze komt, moet de kleine even gevoed worden, dan kan dat. Ook tussendoor. Haar uitleg over hoe je het moet doen is ook erg fijn. Ze kan op een makkelijke en leuke manier je leren hoe je alles moet doen. Haar tips over hoe je alles zou kunnen doen is erg fijn en effectief.

De massage zelf is voor de kleine ook fijn. Mijn Roman moest eventjes aan wennen en ik zelf ook, om even de handigheid in te vinden. Maar na twee weken was hij helemaal gewend en nu geniet hij volop wanneer we bezig zijn. Soms doen we het veel korter of juist langer, ik zie aan hem of hij genoeg van heeft of niet. Het is erg van belang om oogcontact te houden, zo merk je snel wat je baby van vindt. Hij slaapt er daarna heerlijk van. Ik raad het iedereen aan. Het is een mooie ervaring en een zeer goede manier om meer in contact te zijn met je baby. Geef het wel even de tijd, en wees zeker van jezelf dat je het goed doet, anders hoor je dat van Desiree wel!
Bericht geplaatst door: Femke Kuijpers om 21:12:51 op 2015-04-28
Anna en ik vonden de cursus babymassage geweldig. We hebben de cursus heerlijk thuis gedaan, in onze eigen omgeving, waarbij Desiree de tijden zoveel mogelijk aanpaste aan het ritme van Anna. Dat laatste was extra fijn, daardoor konden we optimaal genieten van de ontspanning en het plezier die de babymassage met zich meebrengt. Het maakte het ook heel makkelijk om zelf regelmatig thuis babymassage te doen, en dit zijn we blijven doen. We hadden dit niet willen missen! Dank je wel Desiree.
Bericht geplaatst door: Karin van Haren om 12:56:12 op 2014-08-01
Bram en ik hebben genoten van onze momenten samen masseren...Ons momentje rust samen in een druk gezin! Met dank aan Desiree voor het advies om het thuis te doen, heerlijk de rust en de eigen omgeving van Bram om nog ontspannender te kunnen zijn! Dank je Desiree, en een vrolijke groet van Bram en mij
Bericht geplaatst door: Jolanda van Dam om 23:19:45 op 2014-07-31
Super leuke ervaring gehad met cursus babymassage. Ik had geen idee wat ik zou kunnen verwachten, maar stap voor stap heb ik geleerd hoe ik zelf onze kleine lieve meid heerlijk kan verwennen met babymassage. En na de massage was ze telkens heel ontspannen en sliep als een roos! Prettige begeleiding en prima uitleg! Dank je wel Desiree!
Bericht geplaatst door: Kim Weijers om 15:41:33 op 2014-06-30
Met onze kleine man erg leuke leerzame babycursus gevolgd. Nette locatie en vriendelijke docent :) alles wordt goed uitgelegd en je ziet je kleine ontspannen. Het is erg fijn om zo samen met je kind bezig te zijn. Hem of haar heerlijk te masseren en samen een band op bouwen wat erg belangrijk is. Zowel ik als owen hebben genoten en vonden het erg leerzaam! Bedankt voor de leuke fijne cursus groetjes kim en owen.
Bericht geplaatst door: Leonie om 22:21:26 op 2012-12-28
We hebben de cursus babymassage gevolgd bij Desiree. Mijn dochtertje was pas 8 weken toen ik de curcus deed. Je leert veel over lichaamstaal en je ondervindt dan dat dat erg belangrijk is vooral bij die hele kleine kinderen. Ook was de cursus erg ontspannend voor moeder en kind. Als moeder leer je zo ook je kind beter kennen en zeker als moeder van je eerste kind ben je daar weleens onzeker over. Een hele leuke cursus erg leerzaam en gezellig.