Ervaringen

Deel hier uw ervaringen.
E-mail adres is niet zichtbaar bij het bericht.
Bericht geplaatst door: Felicitas om 09:56:20 op 2018-06-20
Na maandelange nek en schouderklachten, slapeloze nachten is het Desire gelukt om de pijn weg te nemen!

Super
Bericht geplaatst door: Sharon om 10:38:43 op 2014-01-08
Ik heb al jaren last van mijn nek, schouder en armen. Als de klachten weer erger worden, bijvoorbeeld door overbelasting, ga ik naar Desiree die triggerpoint massage geeft. Ik merk dat het helpt, na een aantal behandelingen zijn de pijnklachten veel minder. Dees denkt echt met je mee, wat je kan doen en hoe je met je klachten om kunt gaan, en dat vind ik erg prettig.
Bericht geplaatst door: Annet van de Klok om 10:17:25 op 2013-02-01
Een aantal weken geleden ben ik bij Desiree terecht gekomen vanwege klachten in mijn rug en heup en uitstraling in mijn been. Ik bleek een slijmbeursontsteking te hebben. De medicijnen hielpen niet en op aanraden van Desiree ben ik begonnen met de triggerpointmassage. Al na 3 keer merkte ik verbetering. Mijn heup voelde "lichter" en de uitstraling in mijn been was al verdwenen! De massage is niet geheel pijnloos maar tijdens de behandeling voel je de pijn wegtrekken. Ik kan me nu weer veel beter bewegen, ook dat is erg prettig. De behandeling bij Desiree heb ik als prettige en deskundige ervaren, waarbij uitleg en tips ook aan de orde komen. ik kan deze massage, op basis van mijn ervaring, echt aanraden!
Bericht geplaatst door: Gigi om 10:16:13 op 2013-02-01
Al jaren kom ik regelmatig bij de fysio en de osteopaat doordat ik nogal blessure gevoelig ben. Mijn ervaring is dat als een blessure langer aanhoud, je in een neerwaartse spiraal terecht kunt komen. Doordat je de pijn probeert te ontlopen ga je anders én minder bewegen en dat is vaak weer niet echt bevorderlijk voor het herstel. Bij trigger point massage was ik na twee behandelingen van m’n tennisarm af en de pijn elders was sterk verminderd. Het is bij mij een prima aanvulling op de reguliere therapie geweest. Doordat Désirée zelf heel goed weet wat het betekend om pijn te hebben is zij dan ook erg gedreven in haar behandeling. Ik heb spijt dat ik niet eerder deze behandelingen had uitgeprobeerd.